divendres, 5 de febrer de 2010

ICV i el nou govern municipal


Rel de la dimissió del Govern Municipal de la formació política Tots per Sant Feliu i per tant de les tasques de govern que tenia encomanades, l'agrupació local d'Iniciativa per Catalunya-Verds i el grup municipal d'ICV-EUiA, volen fer saber a la ciutadania, la voluntat de continuar l'acord polític, que en el seu moment varen pactar amb el PSC i ERC.

Continuarem complint les obligacions que fins ara ens han estat encarregades, amb el mateix sentit de responsabilitat que fins avui hem mantingut. Sempre en benefici de l'interès general del veïnatge, oberts a les suggerències que se'ns vulguin fer arribar i atents a les necessitats del conjunt de la població.

Esmerçarem els esforços necessaris, juntament amb els companys del PSC i d'ERC, sobre la base de la lleialtat i el respecte, per tirar endavant el projecte de ciutat, que fa més de dos anys varem començar i que tenim la ferma voluntat de continuar bastint. Fites, que sens dubte assolirem amb la col·laboració del conjunt de la ciutadania i de la feina que tots els regidors i regidores de l'equip de govern estan disposats a portar a terme.