diumenge, 13 de juny de 2010

Taula rodona amb José Maria VIGIL
José Maria Vigil, nat a Saragossa (1946) va ordenar-se sacerdot l’any 1971. Ha estat professor de teologia a la UCA, ( Universidad Centroamericana ) a El Salvador. Naturalitzat nicaragüenc, actualment resideix i treballa a Panamà. Membre destacat de la Teoria d’Alliberament i de l’Església dels Pobres és conegut arreu per la seva lluita en defensa dels Drets Humans i de la justícia social.

Des de fa 18 anys és el coordinador de “ La Agenda Latinoamericana Mundial “ una publicació en la que hi col•laboren conegudes personalitats, pensada com a instrument pedagògic i sense ànim de lucre. Els possibles beneficis que pugui generar són destinats a serveis populars o a la solidaritat.

La Comissió encarregada de la difusió de l’Agenda a Sant Feliu, vol aprofitar l’oportunitat de tenir aquest reconegut teòleg a Catalunya, per convidar-la a una taula rodona a la nostra ciutat.

L’acte és obert a tothom i a totes les formes de pensar, ateus, agnòstics o creients.
Pensem que val la pena aprofitar l’ocasió per escoltar i si s’escau també preguntar a una personalitat com és José María Vigil.US HI ESPEREM!!