diumenge, 5 de desembre de 2010

Núria i Sònia
La foto que encapçala aquest post de contingut familiar – mig perduda dintre d’un llibre i fa pocs dies recuperada – és la de les dues nostres filles. En ocasió d’haver-lis comprat dos vestits idèntics, la seva mare va portar-les a casa del fotògraf. L’ocasió calia que fos “guardada”. Segons em diu la Joana, la Núria devia tenir uns deu anys i la Sònia ja havia fet els quatre.

La llavors menuda de la casa –que encara ho és, malgrat el pas del temps – avui és el seu aniversari. Aquest matí la seva mare l’ha felicitada. Jo no ho he fet encara fins que no siguin quarts de deu, quan va néixer. La Joana i jo, tenim l’absoluta percepció que haver-les tingut, és el més important de la nostra vida, que a més ens ha permès ser avis d’en Martí i de la Sara. Una quitxalla que rep la deguda formació per ser persones com cal, que els permetrà tenir l’esperit solidari i el compromís social que han de ser els principis fonamentals de la conducta de l’ésser humà.

Per molts anys Sònia, gràcies pel coratge que has tingut, que ens permet tenir-te al nostre costat. Ens estimem filles i desitgem- malgrat l’edat que ja tenim - poder conviure tots plegats encara molts anys.

El mes passat va ser el natalici de la Núria. Benvolguda filla, els teus pares no disposàvem de la foto, però et preguem que avui – tot aniversari té vuitava – comparteixis amb la teva germana aquesta imatge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Putxi!!! I per molts anys a vosaltres dos també.