dilluns, 1 d’agost de 2011

La quitxalla us desitja bona Festa Major

Bon vespre a tothom,


Ens ha tocat a nosaltres dos, els marrecs de la “tribu”,  fer-vos arribar els desitjos de tots nosaltres aprofitant la Festa Major.

Volem que us ho passeu bé, de primera. Que no manqui a la vostra taula el pollastre rostit, un xarel•lo de primera i la copa de xampany per brindar amb l’esperança que millors temps arribin.

Que els nostres amics – els menuts – vagin a la fira a gaudir dels jocs i entreteniments que hi trobarem. Que els nostres pares i avis – si els ve de gust – agafin l’escopeta d’aire i sense vergonya tirin a les boles. Mares i àvies, que també es rasquin la butxaca, que siguin esplèndides – segur que serà així – i que nosaltres acabem els ànims de tantes voltes i voltes que donarem amb les voladores, autos de xoc, “cavallitos” i si ja som una miqueta grandets amb aquestes noves màquines que trobarem a l’entrada del moll.

També volem recordar altres nens i nenes, que no podran gaudir de la festa com nosaltres, perquè els seus pares no disposen de prous diners. Ens sentim amics seus i des d’aquestes ratlles els  volem dir que ens sap molt greu.


Salut i bona Festa Major, de part d’en Martí i la Sara.