dilluns, 21 de novembre de 2011

Presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2012Com de costum, aquest grup de persones que formem la comissió, farem la presentació de l'Agenda de l'any vinent.

Estem patint, en més o menys mesura, una crisi econòmica i política que cada dia afecta a més persones. Les entitats i grups que s'esmercen per donar un cop de mà, ens fan saber que les dificultats van creixent i que els seus recursos no abasten la demanda de tantes persones.
Famílies que veuen com no poden cobrir llurs necessitats, les més bàsiques, una realitat que els fa viure una situació que no s'adiu amb el dret a la dignitat humana que tothom hauria de tenir. Una situació que empitjora i que també sofreixen veïns i veïnes de la nostra població.

Des de la comissió vam pensar que seria prou convenient tractar aquesta qüestió, la pobresa, en la taula rodona que acostumem a fer cada any. Decidirem també, que ens calia trobar persones de la nostra població, que ens aportessin d'una banda la seva experiència personal i d'altra costat representants d'agents socials que ens manifestessin les causes que ens han portat a aquesta crisi, i alhora que també ens exposessin les mesures que caldria prendre per sortir-se'n.

És un acte obert a la població, que pensem seria prou convenient que comptès amb la participació del veïnatge. Hi sou convidats, ens plauria la vostra presència i també la vostra veu.


25  Novembre, a les 20h a la Biblioteca Municipal


TAULA    RODONA    " La crisi com t'afecta i com respons?"


Amb la col·laboració de;


Joan Puig, president de la Cambra de Comerç


Rosa Forns, cap de l'àrea de Serveis Socials


Salvador Sánchez, en representació del sindicat CCOO


Carmela Llobet, mestressa de casa


Festi Carles Benguerel, participant del moviment 15MJulià Castelló, moderador