diumenge, 17 de juny de 2012

Un dia molt intensAvui hem viscut la segona jornada del viatge de fi de curs. Al matí ens han llavat d’una manera molt especial...amb crits de bon dia i cops de cassola. Ens ha agradat molt. Seguit d’un MOLT BON despertar, hem menjat de valent en un “ buffet lliure “, era boníssim...mmm...


Tot seguit ens hem dirigit direcció Camí de Ransol. Allà ens han explicat les instruccions: consistia en fer fotos d’una fauna i flora determinada que ens ensenyaven en unes imatges. Això mentres caminàvem per un camí que estava ple de brillants minerals de pissarra. Ens fixàvem més en els preciosos paisatges que en les fotos però tot i això, ens ho hem passat molt bé. Aquest camí anava a d’Encamp a Canillo fins el Santuari de Meritxell.

Quan ja havíem perdut totes les forces a dinar un bon àpat, quan hi ha gana tot és bo...!

Després hem anat a la Farga Rossell en la qual ens han ensenyat la producció del ferro mitjançant diversos audiovisuals i amb una demostració final.

No estàvem massa concentrats a la farga perquè el que volíem de veritat era anar a CALDEA.

Molt neguitosos, hem pujat al “ bus “ i ens hem dirigit a Caldea.

Una vegada allà ens ha costat relaxar-nos, però al final entre jacuzzis d’aigua freda, d’aigua calenta, de gel. Banys turcs, sauna, etc. no hi havia qui ens treies de l’aigua.

El sopar ha anat molt bé i ens ha costat anar a dormir.

P.D. Aquest escrit m’ha costat molt perquè s’ha borrat dues vegades i és molt tard però espero que el disfruteu.


Martí Rovira Pujol.