dissabte, 7 de juliol de 2012

D'aquí a vint dies, pas lliure a Can Rius


La resolució unànime del Parlament de Catalunya votada el dos de maig ha donat el primer pas: amb més d’un més de retard el conseller de Territori i Medi Ambient ha desestimat el recurs del Club de Mar (Turispania) per no enderrocar la paret aixecada fa dècades que impedeix el pas lliure a la zona marítimo-terrestre davant de “Sang i Fetge”, a ponent de la badia de Sant Feliu.

Ara Turispània té vint dies per fer l’enderroc que ha d’acabar amb l’apropiació privada d’una zona pública. Si no compleix l’ordre l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en nom de la Generalitat, ha de fer la feina i passar-li la factura.

La manifestació ciutadana d’avui estava convocada per fer memòria de la decisió del Parlament i exigir que la llei fos efectiva. En anunciar-la la plataforma que l’ha convocada deia també que l’objectiu podia transformar-se en celebració si hi havia l’anuncia que finalment s’ha produït. La bona acollida que ha tingut la manifestació convertida en festa posa en evidència el sentiment de la població envers a aquest problema. Esperem que el termini de 20 dies s’acompleixi i que en vespres de la Festa Major tothom pugui gaudir d’aquest tros de costa que ens ha estat arravatat durant tants d’anys.

Si el termini passa de llarg, nosaltres no. Hi tornarem fins veure paret en terra.

Sant Feliu de Guíxols a 7 de juliol de 2012

Aquest article ha sigut redactat per l'amic Julià Castelló
1 comentari:

Joan Esmel ha dit...

Estic segur que podrem gaudir de molts mes veïns , si cal un altre trobada .