dimarts, 3 de juliol de 2012

Prous privilegis!! Que es compleixi la Llei.


El Parlament de Catalunya, arran d'una proposta presentada pel grup d'ICV-EUiA, el dia 2 de maig va votar per unanimitat de tots els grups polítics una resolució que instava al govern de la Generalitat a resoldre el maig el recurs d'alçada i l'expedient per tal de garantir el pas públic i l'accés a la zona de Can Rius de Sant Feliu de Guíxols, abans d'acabar el mes de juny. Tot i que la competència per enderrocar la paret correspon a la conselleria de Territori i Sostenibilitat - el senyor Recoder -  l'ajuntament va assegurar a aquest grup municipal que demanaria la delegació d'aquest dret per poder obrir el pas.

Avui, dilluns dia 2 de juliol, no hi notícies de que el conseller hagi resolt el recurs i és evident que el pas públic a la zona de " Sang i Fetge " continua tancat.

Quan les autoritats públiques no compleixen les decisions preses per majoria democràtica el deure de la ciutadania es fer-los memòria i exigir que la llei sigui efectiva. Per aquesta raó convoquem a tota la ciutadania a desplaçar-se el dissabte dia 7 a les 12 del migdia a la platja de Can Rius, al punt on es barra el pas de la zona marítimo-terrestre que és de tothom, per reivindicar aquest lloc que ens ha estat segrestat des dels anys 70.

Demanem igualment a tots els que hi vulguin participar que s'acostin a la platja a la mateixa hora amb barques, flotadors, planxes, caiacs i altres ginys semblants per arribar per mar als embarcadors que també s'utilitzen de forma fraudulenta  per part dels propietaris de Turispania, que regenta el Club de Mar. Si en el transcurs de la setmana el pas s'obre, la nostra crida es manté. En aquest cas per festejar el compliment de la llei i l'accés a un àmbit de domini públic que no hem de permetre que sigui utilitzat en benefici particular.

1 comentari:

Anònim ha dit...

fes un "evento" i que la gent digui si assistirá.depend de les previsions,llavors crida a la premsa.