dimarts, 29 de gener de 2013

Can Rius. Ens en sortirem!!
ICV EXIGEIX AL CONSELLER VILA L’ENDERROC DEL MUR DE CAN RIUS.Fa més de vuit mesos, el Parlament de Catalunya va acordar de manera unànime obrir el pas al camí de ronda i enderrocar el mur que el limita. La data màxima per complir aquesta resolució, es va fixar pel passat 30 de juny de l’any passat.

Las maniobres dilatòries que han dut a terme els responsables de l’empresa concessionària TURISPANIA, juntament amb la sospitosa immobilitat demostrada pels responsables de la Generalitat, ens han portat que a dia d’avui el mur resti encara dempeus.

Malgrat ser conscients de la complexitat del procés, no entenem la passivitat demostrada per l’Administració. El silenci del Departament de Territori encapçalat fins fa poc pel Conseller Recoder, ha estat com a mínim, escandalós. En cap moment hem sentit a cap responsable de la Direcció General o la Conselleria manifestar-se clarament sobre l’obertura del pas.

L’Ajuntament de Sant Feliu ha fet esforços per acabar amb aquesta situació, tant a traves de les diverses mocions que hem presentat al Ple, com també per les gestions directes que ens consten. Coneixem la voluntat expressa de l’Alcalde i del Govern municipal per resoldre el tema, malgrat tot, però creiem que cal més contundència davant els responsables de la Generalitat a partir d’ara.

Ja no hi ha més temps per la indefinició, exigim una resposta clara del Conseller Vila sobre l’afer. Tornarem fer arribar al Parlament aquest tema, convocarem manifestacions altre cop per reivindicar-ho, o estudiarem altres mesures de pressió popular. Cal recordar que ens trobem davant de la única platja privada a Catalunya de la que en tenim coneixement. El tancament a hores d’ara d’aquest accés, és un escarni a la ciutadania de Sant Feliu i un clar despreci al mandat del Parlament de Catatalunya.

Agrupació local d’ICV-EA

Sant Feliu de Guíxols28 de gener de 2013