dijous, 4 d’abril de 2013

La PAH de Sant Feliu contra la criminilització del moviment


La PAH de Sant Feliu de Guíxols ha convocat una concentració per aquest dissabte, 6 d'abril a les 12,00 davant l'ajuntament per donar suport a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.


La concentració respon a les darreres declaracions fetes per persones amb responsabilitats polítiques i per certs mitjans de comunicació criminalitzant el moviment i acusant-lo d'actituds terroristes.

A més a més, els membres de la PAH ganxona muntaran una taula informativa a la Plaça del Mercat de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda.

Des de la PAH de Sant Feliu de Guíxols es vol deixar clar que la PAH és una organització ciutadana que neix de la societat civil, independent i apartidista que vol assolir tres objectius: la dació en pagament retroactiva, el lloguer social i aturar els desnonaments. Per fer-ho, pretén crear i consolidar un espai de confiança, un lloc de trobada regular on les persones afectades experimentin, en primer lloc, que el seu problema no és individual sinó col·lectiu, evitant que aquestes no sentin ni culpa ni vergonya i s'organitzin de forma activa.

PAH Sant Feliu,4.4.13

(La PAH de Sant Feliu, es reuneix en assemblea cada dilluns a les 7 del vespre a la biblioteca municipal.)